Presentació de 'La Volunteca'

Captura de pantalla de La Volunteca. Font: Fundació Pere Tarrés.
Madrid
Dimecres, 29/06/2022

Presentació híbrida de 'La Volunteca', el nou espai virtual del voluntariat i el Tercer Sector per trobar formacions, documents i recursos.

L'acte, impulsat per la Plataforma del Voluntariado de España i la Fundació Pere Tarrés, tindrà lloc a Madrid el dia 29 de juny a les 12h. En aquest es farà una presentació del nou espai virtual que poden gaudir les entitats i els agents de l'àmbit del voluntariat i del tercer sector estatal.

L'objectiu principal serà donar a conèixer aquest portal web en el qual es podran trobar formacions, recursos i documents interessants pel sector, així com temes d'actualitat i altres serveis per tal d'oferir als integrants de La Volunteca un lloc on promoure i posar a l'abast el coneixement de l'àmbit del voluntariat i el tercer sector a escala estatal.

Pel que fa a el programa, l'acte començarà a les 12h amb una presentació institucional que donarà pas a la presentació de La Volunteca amb diverses intervencions.

A les 13:45 s'obrirà un espai per a fer preguntes fins a les 14:10, en el qual mitjançant les intervencions de Mar Amate, directora de la Plataforma del Voluntariado de España i Rafael Ruiz de Gauna, adjunt a Direcció General de la Fundació Pere Tarrés, es farà el tancament de l'acte i es passarà al còctel de comiat.

Aquelles persones que vulguin seguir l'acte, caldrà que s'inscriguin prèviament a través del formulari. Aquelles d'altres que no puguin desplaçar-se fins a Madrid, podran seguir la presentació en línia.

Data: 

Dimecres 29 juny

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@peretarres.org