Taller Interseccionalitat: 'Anàlisi de les migracions, la vulneració dels drets humans i les desigualtats estructurals'

Manifestació en defensa dels drets humans com a representació del taller d'interseccionalitat. Font: Llicència CC Pixabay
Barcelona
Dilluns, 20/06/2022

Des d'Enginyeria Sense Fronteres organitzen un taller per comprendre i divulgar l'anàlisi de diferents qüestions que vulneren els drets humans.

Identificar com operen els sistemes d'opressió i situar la interseccionalitat com a eina d'estudi de la realitat social, són dues de les tasques que es duran a terme al taller 'Anàlisi de les migracions, la vulneració dels drets humans i les desigualtats estructurals', organitzat per Enginyeria Sense Fronteres i impartit pel col·lectiu Tic Tac.

El taller té una duració de tres hores, organitzat en dos blocs: el primer, d'exposició, per realitzar la revisió conceptual i de pràctiques interseccionals concretes; al segon, es treballarà en petits grups de manera col·lectiva per dur a terme una detecció i explicació de possibles pràctiques de la perspectiva interseccional.

L'activitat és el dilluns 20 de juny, a les 18 h, dedicada a les persones interessades en el desenvolupament i identificació de les desigualtats del sistema que lluiten per erradicar-les. El taller es durà a terme de forma presencial a Barcelona, però el lloc encara està per confirmar. Per a inscriure's, cal omplir aquest formulari, i per a més informació, consulta aquest enllaç.

Data: 

Dilluns 20 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org