Cicle de Comunicació: ‘Com generar més impacte i visibilitat de la nostra web’

La formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social posa la mirada en el màrqueting i la comunicació digital. Font: FCVS
Dijous, 30/06/2022
(En línia)

La tercera sessió del Cicle de Comunicació Social de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) és el 30 de juny i se centrarà en l’analítica web i en el posicionament SEO i SEM.

Conèixer eines per millorar l’estratègia de màrqueting digital de les entitats és l’objectiu de la tercera sessió del tercer Cicle de Comunicació Social de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). La formació serà el 30 de juny a les 10h, en format virtual, i se centrarà en el màrqueting i la comunicació digital.

Es podran conèixer algunes de les claus i experimentar amb l’eina Google Analítics i també s’entrarà en l’aspecte de com es poden desenvolupar campanyes de SEO i SEM per generar més impacte i visibilitat de la web de l’entitat. Com aconseguir, per exemple, un bon posicionament en els cercadors i com tenir una millor visibilitat.

Tot i que són totalment diferenciades, ‘Com generar més impacte i visibilitat de la nostra web’ servirà per aprendre estratègies complementàries a les de l’anterior sessió, la del 28 d’abril, dedicada a fer un bon ús de les xarxes socials des de les entitats.

Marta Gómez, professional de l’agència de comunicació cooperativa L’Apòstrof conduirà la sessió. Gómez és especialista en comunicació digital i analítica web amb deu anys d’experiència en l’execució i coordinació de projectes tecnològics especialment relacionats amb el disseny, desenvolupament i posicionament web, i les estratègies de contingut i de xarxes socials.

La sessió, que es durà a terme a través de la plataforma Teams, té un preu de cinc euros per a les entitats federades i deu euros per a les no federades. El preu inclou el material que es compartirà i també el vídeo de la formació. Tots els detalls es poden consultar al web de la FCVS.

La data màxima per fer la inscripció és el 28 de juny.

El Cicle de Comunicació Social de la FCVS va néixer el 2020, en plena pandèmia de la Covid-19, i celebra ara la tercera edició. La primera sessió del 2022 es va dedicar a analitzar diferents eines per millorar la captació de fons i la segona a millorar les estratègies de xarxes socials.

Data: 

Dijous 30 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat