Itineraris i visites guiades per la Festa Major del Raval 2022

Cartell de la Festa Major del Raval. Font: Tot Raval.
Barcelona
Dijous, 14/07/2022 fins Diumenge, 17/07/2022

Tot Raval organitza activitats gratuïtes per conèixer les històries i els equipaments del barri del 14 al 17 de juliol.

Itineraris i visites guiades per conèixer de prop les històries i els equipaments del barri barceloní del Raval. La Fundació Tot Raval organitza aquesta activitat gratuïta amb places limitades en el marc de la Festa Major del barri del 14 al 17 de juliol.

Ho fa amb la col·laboració de l’Institut Miquel Tarradell, Androna Cultura, CCCB, Santa Mònica, Filmoteca de Catalunya, Gran Teatre del Liceu, MACBA, LaLaberinta, Museu Marítim de Barcelona, Palau Güell i la Parròquia de Sant Pau del Camp, i amb el suport del Districte de Ciutat Vella i la Generalitat de Catalunya.

Per una banda, els itineraris proposen des d'una ruta emocional quotidiana amb joves que expliquen com viuen i com se senten al barri (14 de juliol) fins a una ruta amb referències cinematogràfiques (17 de juliol) passant per un itinerari pels projectes comunitaris del barri (15 de juliol).

D'altra banda, les visites són als equipaments i edificis anomenats. Podeu consultar aquí les dates.

Aquestes activitats, dirigides a qualsevol persona que hi estigui interessada, ens permeten apropar-nos a la realitat i institucions del barri.

Data: 

Dijous 14 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Tot Raval
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@totraval.org