La confidencialitat i la importància de la informació: reflexions des de l'ètica

La confidencialitat i la importància de la informació: reflexions des de l'ètica. Font: La Confederació.
Dijous, 21/07/2022
(En línia)

Nova sessió dels Apunts654C. Els imperdibles de La Confederació. En aquesta ocasió es durà a terme amb Begoña Román, doctora en Filosofia.

La Confederació organitza un acte virtual per reflexionar i conversar amb la Begoña Román sobre la confidencialitat i el tractament de la informació des d'una mirada ètica. Aquesta proposta se centrarà en els criteris a considerar per a la recollida, la custodia i la cessió de les dades de les persones, així com en la importància de crear cultura i esferes de confidencialitat i com s'hauria de facilitar la coordinació entre entitats sense trair la confiança dipositada en la cessió de les dades i en la informació.

Begoña Román Maestre és doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona, d’on és actualment professora. És membre del grup de recerca de la Generalitat de Catalunya “Aporia: Filosofia contemporània, Ètica i Política”, presidenta del Comitè d'Ètica de Serveis Socials de Catalunya, vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya, del Comitè per la integritat en la recerca de Catalunya i del Comitè d'ètica assistencial de l'Hospital clínic de Barcelona. El seu àmbit d'especialització és la Bioètica i l'ètica aplicada a entorns professionals i organitzatius.

Aquest acte està dirigit exclusivament a persones vinculades a organitzacions del Tercer Sector Social. En cas d'exhaurir-se les places tindran prioritat les persones vinculades a les organitzacions sòcies de La Confederació i les seves entitats de base.

L'acte tindrà lloc el dia 21 de juliol de 9.30 a 10.45 hores, cal inscripció prèvia per poder assistir. Aquesta sessió no té cost per a les persones assistents.

Data: 

Dijous 21 jul

Hora: 

09:30

Organitzador: 
La Confederació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@laconfederacio.org