Presentació i projecció del documental ‘Aqua’

L'assocació Som Mar organitza un cicle de cinema on relaciona el mar amb la salut.
Llançà
Dijous, 21/07/2022

El 21 de juliol a les 18 h la Casa de Cultura de Llançà acollirà la presentació i projecció del documental ‘Aqua’ de la periodista i directora francesa, Pascale d’Erm, que evidencia els beneficis de l'aigua en la salut física i mental.

L’aigua, un dels quatre elements essencials per a la vida, agafa el protagonisme del documental ‘Aqua’ per fer palesa la importància d’aquesta al nostre benestar. La periodista i directora del documental, Pascale d’Erm presentarà la seva obra mestra el pròxim 21 de juliol a les 18 h a la Casa de Cultura de Llançà amb el posterior visionat gratuït de la peça.

El documental realça la importància de l’aigua en la nostra salut tant física com mental. El relat es construeix a través de professionals de la medicina, de la teràpia, de la investigació o de l’esport que expliquen la seva experiència. El benefici mèdic de l’aigua ja era conegut a l’Antiga Grècia, quan el prestigiós metge de l’època, Hipòcrates va destacar-ne els poders.

‘Aqua’ forma part del cicle de Cinema ‘Cinemar’ que han organitzat des de l’associació Som Mar durant els mesos de juliol a agost. Les projeccions van dirigides cap a totes les persones interessades a prendre consciència de l'àmbit marí.

Data: 

Dijous 21 jul

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Som Mar
Correu electrònic de l'organitzador: 
mar@sommar.cat