Sessió informativa: Convocatòries de subvencions de projectes i programes

Convocatòries de subvencions de projectes i programes. Font: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.
Dimecres, 13/07/2022
(En línia)

Reunió virtual per informar i resoldre dubtes sobre l'obertura de noves concessions d'ajudes públiques.

L’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament organitza una sessió virtual informativa sobre la convocatòria de subvencions de projectes de desenvolupament i educació al desenvolupament 2022-2023 i la convocatòria de subvencions de programes concertats de desenvolupament i d'educació per al desenvolupament 2022-2024.

Aquest acte està dirigit a les organitzacions que poden demanar aquestes subvencions: ONGD catalanes, universitats públiques catalanes i centres de recerca públics catalans adscrits a aquestes universitats per a la transformació social, que responguin a un enfocament de gènere i basat en els drets humans.

La sessió la presentarà Josep Desquens, director general de Cooperació al Desenvolupament on explicarà els rols de les entitats; les incompatibilitats; i la focalització geogràfica/sectorial de les línies de desenvolupament de les convocatòries. Finalment, hi haurà un torn de preguntes per esclarir els possibles dubtes sobre la convocatòria. L'acte serà el dia 13 de juliol d'11.00 a 14.00 hores. Cal inscripció prèvia per poder assistir.

Data: 

Dimecres 13 jul

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament
Correu electrònic de l'organitzador: 
subvencions.accd.exi@gencat.cat