Taula rodona: ‘El tomàquet Mandó i l’horta oblidada’

L'Associació L'Olivera organitza unes jornades de debat sobre el patrimoni agroalimentari, els horts urbans i la pagesia a Collserola.
Barcelona
Dijous, 21/07/2022

El patrimoni agroalimentari, els horts urbans i la pagesia a Collserola seran els ingredients de la nova edició dels 'Diàlegs a l'era de Can Calopa'. El primer cicle de debat de l’Associació L’Olivera tindrà lloc el pròxim dijous 21 de juliol.

L’edició d’enguany dels ‘Diàlegs a l’era de Can Calopa’, l’espai de debat de l’Associació L’Olivera, presenta quatre temes clau per les seves taules rodones: el patrimoni agroalimentari, l’agricultura periurbana, el consum responsable i la cultura gastronòmica.

La primera xerrada ‘El tomàquet Mandó i l’horta oblidada’ tractarà els horts urbans, les dificultats de la pagesia a Collserola i la cuina amb consciència, i se celebrarà el pròxim 21 de juliol a les 18.30 h a la Masia Can Calopa de Dalt, situada al cor de Collserola.

Hi participaran la cuinera Ada Parellada; el pagès de la Rural de Collserola i president de l'associació Collserola Pagesa, Alfred March; i el responsable dels horts urbans de Green for Good, Nacho Peres. A més, les persones que hi participin podran tastar el vi Vinyes Trobades de l’Associació L’Olivera. L’activitat va a adreçada a tots els públics i necessita inscripció prèvia.

Data: 

Dijous 21 jul

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Associació L'Olivera
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio.cancalopa@olivera.org