Presentació de la nova Xarxa de Defensores i Advocades a Centreamèrica

La Xarxa de Defensores i Advocades a Centreamèrica es presentarà els pròxims 25 i 26 de juliol a través de Zoom.
Dilluns, 25/07/2022 fins Dimarts, 26/07/2022
(En línia)

El 25 i 26 de juliol tindrà lloc un webinar de presentació de la nova xarxa per lluitar contra el poder corporatiu i defensar els drets humans de Centreamèrica.

La Xarxa de Defensores i Advocades a Centreamèrica és un nou projecte que neix amb l’objectiu d’impulsar i fomentar eines per acabar amb el poder corporatiu, defensant els drets humans i ambientals. Fomenta, així, la protecció dels béns naturals del territori i garanteix la millora de qualitat de vida de les persones que viuen a Hondures, Guatemala, el Salvador i Nicaragua.

Es presentarà des d’un webinar els pròxims 25 i 26 de juliol a través de la plataforma Zoom. L’horari serà a les 17 h hora europea i a les 9 h hora a Centreamèrica.

La Xarxa està impulsada per FIAN Honduras, Articulación de Mujeres de La Vía Campesina/CODIMCA (Honduras), Asociación de Trabajadores del Campo (Nicaragua), Mamá Maquín (Guatemala) i la Asociación Comunitaria Unida por el Agua y la Agricultura (El Salvador). A més, des de Catalunya compta amb el suport de Justícia Alimentària i Enginyeria Sense Fronteres.

Data: 

Dilluns 25 jul

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres i Justícia Alimentaria
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org i info@justiciaalimentaria.org