El Sopar Solidari d'Atendis 2022

Imatge d'una taula parada a un restaurant, per il·lustrar la sisena edició del Sopar Solidari d'Atendis. Font: Llicència CC Pixabay
Sabadell
Dijous, 15/09/2022

La Fundació Atendis presenta el seu sisè sopar solidari, a Sabadell, amb l'objectiu de recaptar fons per al suport i continuïtat de la seva tasca.

El compromís i la solidaritat cap al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies és la principal línia de treball de la Fundació Atendis, amb seu a Sabadell. Des de fa sis anys, cada temporada presenten un dels seus actes més emblemàtics, el Sopar Solidari d'Atendis, que enguany se celebra el vespre del dijous 15 de setembre, a les 20.30 h.

Gràcies a la col·laboració del Club Tennis Sabadell, el restaurant Cooper serà l'encarregat de facilitar les instal·lacions per a la celebració i d'elaborar els dos menús disponibles, el que se servirà a l'acte presencial i el disponible per emportar-se. Segons expressen des de l'entitat, l'esdeveniment pretén ser un espai de trobada, una oportunitat de gaudir d'un bon àpat, amb animació en directe i un sorteig de regals, per treballar per a la solidaritat i sumar el suport necessari perquè la tasca de l'entitat pugui continuar desenvolupant-se.

El cost del menú són quaranta-dos euros, i presenten una proposta de pica-pica dempeus, seguit de plats de cuina tradicional amb un toc modern. Els recursos recaptats es destinaran a l'equipament tècnic de l'entitat i a la millora de la qualitat dels seus serveis per a les usuàries dels diferents centres de la fundació.

Data: 

Dijous 15 set

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Fundació Atendis
Correu electrònic de l'organitzador: 
atendis@atendis.cat