José Manuel Fresno a ‘Els imperdibles de La Confederació’

José Manuel Fresno Gracía, que és expert en polítiques públiques, acció social i desenvolupament organitzatiu, és el convidat del setembre al cicle de La Confederació. Font: La Confederació
Dijous, 29/09/2022
(En línia)

Les característiques i tendències de futur de la col·laboració entre el Tercer Sector Social i les administracions públiques centrarà la sessió del dijous 29 de setembre organitzada per La Confederació.

José Manuel Fresno Gracía, que és expert en polítiques públiques, acció social i desenvolupament organitzatiu, és el convidat del mes de setembre al cicle ‘Apunts654C. Els imperdibles de La Confederació’, un espai que vol donar una mirada externa sobre el Tercer Sector Social per provocar debat i reflexió.

En la sessió del dijous 29 de setembre, Fresno explicarà algunes de les tendències de futur per establir col·laboracions exitoses entre el Tercer Sector i les administracions públiques, tant des de l’àmbit estatal com de l’europeu. Parlarà d’estratègies i també d’eines amb les quals es poden treballar aquestes col·laboracions.

Fresno, que és fundador i director de Fresno, the right link, una consultora estratègica d’àmbit europeu especialitzada en polítiques públiques, acció social i desenvolupament organitzatiu, té més de trenta anys d’experiència treballant en polítiques socials i d’inclusió tant a l’Estat espanyol com en l’àmbit internacional. Va dirigir la Fundació Luis Vives i la Fundación Secretariado Gitano.

Les sessions que organitza La Conferació són virtuals i es fan de les 9.30 a les 10.45 hores. Són gratuïtes, però cal fer la inscripció. En cas d’exhaurir-se les places, tenen prioritat les persones vinculades a les organitzacions sòcies de La Confederació i les seves entitats de base.

Totes les sessions anteriors del cicle es poden consultar al web de La Confederació. Abans de les vacances d’estiu, el 21 de juliol, la convidada va ser la professora d’ètica Begoña Roman que va parlar de ‘La confidencialitat i la importància de la informació: reflexions des de l’ètica’.

Tota la informació sobre el cicle ‘Apunts654C. Els imperdibles de La Confederació’ es pot consultar al web de La Confederació.

Data: 

Dijous 29 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
La Confederació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@laconfederacio.org