Curs d’Iniciació al Voluntariat (CIV)

Curs d’Iniciació al Voluntariat (CIV). Font: Voluntariat.gentcat.cat
Dissabte, 01/10/2022 fins Dimecres, 30/11/2022
(En línia)

Formació de 18 hores de durada que es desenvoluparà durant els mesos d'octubre i novembre per donar a conèixer el sentit de l'acció voluntària.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ofereix les dues últimes edicions del Curs d’Iniciació al Voluntariat (CIV), reconegut dins del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Es tracta d'una formació gratuïta i en línia de 18 hores que tindrà lloc entre els mesos d'octubre i novembre. L'objectiu principal és promoure, sensibilitzar i apropar el sentit del voluntariat a totes aquelles persones interessades a formar-ne part d'un.

Les formacions es duran a terme a través de l'aula virtual del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat (PFAV). En aquestes es desenvoluparan els continguts relacionats amb el voluntariat, la persona voluntària i l'organització del voluntariat. A través de la pàgina web es poden consultar més detalladament els continguts de les sessions i inscriure's a través del formulari.

Data: 

Dissabte 01 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària
Correu electrònic de l'organitzador: 
dgacc.dso@gencat.cat