Curs: Per un canvi real, passem a l’acció!

Al curs es treballaran eines de lideratge per formar als usuaris en futurs líders pel canvi social. Font: Pexels.
El Prat de Llobregat
Dimecres, 19/10/2022 fins Dimecres, 23/11/2022

Fundesplai ofereix una formació presencial de vint hores sobre l'emergència climàtica i el paper de la ciutadania en aquesta preocupació.

L'entitat Fundesplai organitza un curs per dotar d'eines de lideratge i comunicació a totes les persones que es vulguin convertir en activistes. En un món on la preocupació pel canvi climàtic es consolida com la principal preocupació ciutadana a escala global, segons els resultats de l'últim informe del Centre de Recerques Pew (Pew Research Center, PRC), formar persones capaces de mobilitzar els seus entorns propers és de gran importància.

Aquest acte està obert a tothom que vulgui aprendre a identificar i analitzar els aspectes més rellevants sobre l'emergència climàtica. La formació es farà presencial i comença el dia 19 d'octubre i finalitza el 23 de novembre. Tindrà una durada de vint hores i es profunditzarà en conceptes com els drets humans, es debatrà sobre diferents estratègies dins els moviments socials i es posarà el focus sobre la importància d'una bona comunicació.

El curs consta d'una part de classes teòriques, classes pràctiques i un treball final individual. La Nadia Ghulam, activista afganesa que viu actualment a Catalunya, és la persona encarregada d'impartir aquest curs. Per poder participar cal inscripció prèvia.

Data: 

Dimecres 19 oct

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Fundesplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@fundesplai.org