Formació: 'Marc legal de l'habitatge cooperatiu: actualitat, canvis i reptes'

Dos blocs de pisos en representació de l'habitatge cooperatiu en cessió d'ús. Font: Llicència CC Unsplash
Barcelona
Dijous, 29/09/2022

L'Ateneu Cooperatiu de Barcelona, Coòpolis, dedica una sessió informativa a la formació sobre l'actualitat del marc legal de l'habitatge cooperatiu en cessió d'ús a Catalunya.

El dijous 29 de setembre, de 10 h del matí a 13 h del migdia, a les instal·lacions de Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, organitzador de l'esdeveniment, se celebra una jornada informativa per conèixer el marc legal que engloba, opera i regula l'habitatge cooperatiu en cessió d'ús a Catalunya. La xerrada, a més, és a càrrec de la Federació de Cooperatives d’Habitatge de Catalunya i hi col·laboren entitats que desenvolupen la seva tasca en aquest àmbit.

La sessió està dirigida a tècniques i càrrecs polítics de diferents empreses i organismes públics, segons detallen des de l'organització. L'objectiu és conèixer la normativa que legisla aquest model d'accés a l'habitatge, ja que al nostre territori no s'ha conformat cap llei de l'habitatge cooperatiu en cessió d'ús. A més, també es parlarà dels futurs canvis de la propera Llei de Cooperatives i de les principals reclamacions i reivindicacions del sector.

Es pot participar en la sessió de manera presencial, a la seu de Coòpolis, o en línia. Per a inscriure's, és necessari consultar la pàgina web de l'organitzador.

Data: 

Dijous 29 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Coòpolis, l'Ateneu Cooperatiu de Barcelona i la Federació de Cooperatives d’Habitatge de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop