Com ens relacionem? Relacions de gènere i poder dins la nostra entitat

 Font:
Barcelona
Dimecres, 16/11/2022

En aquest curs s'introdurià en la perspectiva interseccional per tal d'aplicar-la a les entitats, visibilitzant les situacions de discriminació que es reprodueixen en l'àmbit interpersonal i estructural per tal d'oferir eines més inclusives.

Aplicar la mirada interseccional permet a les entitats visibilitzar les dinàmiques de poder que es donen en relació al gènere però també contemplant altres factors com l’origen, la classe social o les capacitats. Una presa de consciència que ha d’acompanyar a les entitats a estructures organitzatives, relacions i formes de prendre decisions més igualitàries.

Aquesta formació forma part de les novetats de Torre Jussana aquesta tardor, i es durà a terme a l’Ateneu el Poblet de Barcelona el dimecres 16 de novembre. L’equip docent l’aportarà L’Etnogràfica, entitat dedicada a l’antropologia per a la transformació social, que aportarà una part teòrica i l’acompanyarà d’exemples, dinàmiques participatives i materials audiovisuals com a suport per a afavorir a les persones participants a ser conscient del seu rang i participació en les relacions de poder i jerarquia dins de les organitzacions.

Data: 

Dimecres 16 nov

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjformacio@tjussana.cat