Eines bàsiques de comunicació per entitats ambientals

 Font:
Dijous, 13/10/2022
(En línia)

La Xarxa per a la Conservació de la Natura organitza una formació telemàtica per conèixer estratègies per arribar a més persones i aconseguir més participació.

Comunicar és un pilar bàsic per les entitats ambientals que promouen la sensibilització, el voluntariat i l’educació ambiental. També per aquelles que volen augmentar la implicació de la ciutadania en la seva entitat o en les accions de defensa i preservació de l’entorn que duen a terme.

Per aquest motiu la Xarxa per la Conservació de la Natura, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, promou la formació ‘Eines bàsiques de comunicació per entitats ambientals’. Un punt de trobada per aquelles entitats ambientals que volen enfortir les seves habilitats comunicatives.

El taller anirà a càrrec de l’experta en comunicació digital i xarxes socials Cristina Aced, que a més de compartir el seu coneixement anirà acompanyada de les experiències pràctiques del Grup de Natura Freixe i l’Associació de Naturalistes de Girona.

La participació és gratuïta amb inscripció prèvia a través del següent formulari. Aquesta sessió s’emmarca en un programa formatiu sobre educació i voluntariat ambiental als espais naturals protegits de Catalunya, en el marc del Pla Estratègic sobre l’Educació i Voluntariat Ambiental als Parcs Naturals (2019-2022).

Data: 

Dijous 13 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxa per a la Conservació de la Natura
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xcn.cat