Col·loqui: ‘Al barri hi ha persones dormint al carrer. Per què?’

‘Al barri hi ha persones dormint al carrer. Per què?’ és el títol del col·loqui del dissabte 1 d’octubre a les 12 del migdia a l’espai del Mercat de Pagès de l'Eixample, a Barcelona. Font: EEAcull
Barcelona
Dissabte, 01/10/2022

En el marc dels actes de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample, a Barcelona, un acte convida el veïnat a aturar-se per parlar i reflexionar sobre la realitat de les persones que viuen al carrer.

‘Al barri hi ha persones dormint al carrer. Per què?’ és el títol del col·loqui que es farà el dissabte 1 d’octubre a les 12 del migdia a l’espai del Mercat de Pagès de l'Esquerra de l'Eixample, entre els carrers Viladomat i Diputació. Enmig dels actes de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample, a Barcelona, l’entitat Esquerra Eixample Acull (EEAcull) organitza un acte per reflexionar sobre el sensellarisme.

Esquerra Eixample Acull és una organització que aplega veïnes de l'Esquerra de l'Eixample que es troben per reflexionar, debatre i formar-se sobretot al voltant de temes vinculats a les migracions. Aquest cop, per parlar de les persones que sobreviuen al carrer, conviden la periodista i activista Silvia Torralba, vinculada a diferents entitats, entre elles Arrels Fundació, i l’educador social David Vázquez, autor del llibre ‘La mirada horitzontal. Històries sense llar d’un educador social’. També està previst que hi participi alguna persona en representació de l’Ajuntament de Barcelona.

L’entrada al col·loqui és gratuïta i tota la informació es pot trobar al web de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample.

Data: 

Dissabte 01 oct

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Esquerra Eixample Acull
Correu electrònic de l'organitzador: 
esquerraeixampleacull@gmail.com