Segona edició de la trobada 'Recuperem el futur'

Imatge d'un bosc calcinat en representació de la situació d'emergència climàtica. Font: Llicència CC Unsplash
Girona
Divendres, 14/10/2022 fins Dissabte, 15/10/2022

Els col·lectius que formen la Xarxa per la Justícia Climàtica són els organitzadors d'aquesta segona edició de la jornada per defensar els moviments que lluiten per una justícia climàtica, social i feminista.

El 14 i 15 d'octubre, l'Ateneu Salvadora Catà de Girona serà l'espai protagonista on se celebrarà la segona edició de 'Recuperem el futur', una trobada de moviments per la justícia climàtica, social i feminista. L'objectiu principal és crear xarxa entre totes les persones i entitats participants per tal d'organitzar i conformar les bases per una transformació col·lectiva. El programa compta amb diferents activitats, des de conferències i xerrades, tallers, debats, àpats solidaris i concerts. A més, també s'ofereixen activitats per infants i una especial atenció a les cures.

Les entitats pertanyents a la Xarxa per la Justícia Climàtica són les organitzadores. Un gran ventall d'àmbits relacionats amb la justícia climàtica, com l'energia o la mobilitat, són alguns dels exemples d'àrees de treball de la jornada. Problemàtiques més específiques, com la crisi energètica a la Unió Europea i els impactes de la mobilitat elèctrica privada, o temàtiques com la dimensió internacional de la justícia climàtica s'abordaran en diferents actes, de la mà de professionals del sector.

Per inscriure's, és necessari omplir el formulari que proporcionen a la pàgina web.

Data: 

Divendres 14 oct

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Xarxa per la Justícia Climàtica
Correu electrònic de l'organitzador: 
recuperemelfutur@riseup.net