IV Caminada Solidària per la Sordceguesa

Fotografia de les persones participants de l'edició anterior de la Caminada Solidària per la Sordceguesa. Font: APSOCECAT
Barcelona
Dissabte, 08/10/2022

En el marc de la celebració de la Festa Major d'Hostafrancs, a Barcelona, l'Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa organitza la quarta edició d'aquesta activitat solidària.

El dissabte 8 d'octubre, amb inici a les 9.30 h del matí, se celebra la quarta edició de la tradicional Caminada Solidària per la Sordceguesa, organitzada per l'Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT) durant la Festa Major del barri d'Hostafrancs de Barcelona. L'objectiu principal és visibilitzar la sordceguesa i recaptar fons per a les tasques de l'entitat, gràcies a la compra de les samarretes commemoratives de l'activitat, a dotze euros.

El recorregut és de dificultat moderada, amb inici a la seu de l'entitat, situada a Hostafrancs, i amb final a la Caseta del Migdia, establiment situat al Mirador del Migdia de Montjuïc. És un esdeveniment obert i adaptat a tots els públics i, des de l'organització, conviden a les participants a portar la seva mascota a la caminada. Després de l'activitat, hi ha preparats dos tallers: diferents recorreguts en condicions simulades de sordceguesa, en els quals les participants utilitzen bastó i duen els ulls i les orelles tapades, i una classe de llengua de signes i accessibilitat.

Per a participar en la caminada, és imprescindible inscriure's prèviament, i es pot fer a través de diferents vies. A les 12 h del migdia finalitza l'activitat.

Data: 

Dissabte 08 oct

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa
Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinacio@apsocecat.org