Jornades 'Apropament a la Diversitat Cultural'

 Font:
Barcelona
Dimarts, 18/10/2022 fins Dijous, 20/10/2022

Interculturalitat, sostenibilitat i alimentació són el centre de la 23a edició d'aquestes jornades que tindran lloc al Casal de Barri Pou de la Figuera, a Barcelona.

L'Espai d'Inclusió i Formació Casc Antic (EICASCANTIC) impulsa les jornades 'Apropament a la Diversitat Cultural'. Enguany arriben a la 23a edició i ho fan organitzant diverses activitats que al llarg de tres dies tractaran la interculturalitat, la sostenibilitat i l'alimentació, amb l'objectiu d'apropar una temàtica específica relacionada amb la diversitat cultural a les persones i entitats de Barcelona. Una temàtica que s'ha escollit mitjançant un procés participati al barri, que ha donat per resultat la relació entre les migracions i la governança alimentària.

Les jornades tindran lloc al Casal de Barri Pou de la Figuera els dies 18, 19 i 20 d'octubre, amb la següent proposta:

  • Dimarts 18 d'octubre: De què parlem quan parlem de sobirania alimentària? Projecció del documental 'Humus. Les vides darrere el que mengem' de Clàudia Fluxà i la participació del Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI-CAT).
  • Dimecres 19 d'octubre: Migracions causades per l’espoli alimentari. Alimentació i Justícia Social. Xerrada a càrrec de Victòria Soldevila del Seminari d'Economia Crítica Taifa i Cesc Mas de l'Associació per al Desenvolupament Cultural, Ambiental i Humà- CEHDA (CEHDA GHANA).
  • Dijous 20 d'octubre: Què és l'agroecologia?. Taller participatiu sobre l'etnografia de l’alimentació. Xerrada a càrrec de Marina Di Masso, membre de la Càtedra d’Agroecologia i sistemes alimentaris de la UdV, i Marta Ruiz, antropòloga de L’Etnogràfica, i Delphine Boghos, artista i facilitadora visual.
Data: 

Dimarts 18 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
EICASCANTIC
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@eicascantic.org