XV IndiFest: Festival de Cinema Indígena de Barcelona

 Font:
Dimecres, 12/10/2022 fins Diumenge, 23/10/2022

L'IndiFest, el Festival de Cinema Indígena de Barcelona arriba a la quinzena edició que estarà dedicada als idiomes nadius.

Consolidat com un referent cultural i activista del món indígena, l'IndiFest arriba a la seva 15a edició. Enguany, emmarcat en l'inici del Decenni Internacional de les Llengües Indígenes impulsat per l'Organització de les Nacions Unides per l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO), el Festival de Cinema Indígena de Barcelona posarà el focus en els idiomes nadius i la seva delicada situació.

En aquesta edició es comptarà amb la presència de la lingüista, escriptora, traductora, activista pels drets lingüístics i investigadora mixe (Méxic) Yásnaya Aguilar i amb Mariano Estrada, cineasta i documentalista indígena tseltal (Mèxic), i Coordinador General de la Coordinadora Llatinoamericana de Cinema i Comunicació dels Pobles Indígenes (CLACPI). Representants indígenes que participaran en diversos debats, xerrades i col·loquis al llarg del festival.

Del 12 al 23 d'octubre el festival ha programat una quinzena d'activitats i projeccions a diversos espais de la ciutat comtal que culminaran amb la sessió de clausura i entrega de premis al Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona. Consulta el programa complet.

Data: 

Dimecres 12 oct

Hora: 

12:30

Organitzador: 
IndiFest
Correu electrònic de l'organitzador: 
cinema@alternativa-ong.org