III Festival de Corals Joves

Imatge d'un concert de corals, per il·lustrar el III Festival de Corals Joves. Font: Llicència CC Unsplash
Torroella de Montgrí
Divendres, 14/10/2022 fins Diumenge, 16/10/2022

Torroella de Montgrí acollirà grups de tota Catalunya i illes Balears en aquesta tercera edició del festival, organitzat per la Federació de Corals Joves.

Amb la participació de gairebé tres-centes cantaires, els dies 14, 15 i 16 d'octubre se celebrarà la tercera edició del Festival de Corals Joves, a la vila baix-empordanesa de Torroella de Montgrí. És un esdeveniment organitzat per la Federació de Corals Joves, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de l'Auditori Teatre Espai Ter, amb l'objectiu de crear comunitat i xarxa entre els grups de corals i per donar a conèixer aquesta tradicional modalitat de cant i apropar-la a tothom qui en vulgui gaudir.

Durant la celebració del festival, s'organitzen diferents actes i tallers. Per exemple, el divendres 14, el Cor Vivaldi serà l'encarregat del concert inaugural a l'Auditori Teatre Espai Ter. Dissabte, es duran a terme els assaigs dels tres tallers, a càrrec de diferents cors participants i de les tres directores convidades: Mireia Barrera, Buia Reixach i David Azurza.

A la tarda, es podrà gaudir de la cercavila pels carrers de la població de totes les participants del festival, les quals actuaran a diferents espais de Torroella de Montgrí. La jornada finalitzarà amb el concert del 10è aniversari del Cor Jove Nacional de Catalunya. La cloenda d'aquesta tercera edició del festival serà en forma de concert, en el qual es mostraran els resultats dels tallers celebrats durant tot el cap de setmana.

Data: 

Divendres 14 oct

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Federació de Corals Joves
Correu electrònic de l'organitzador: 
cjc@coralsjoves.cat