Trobada internacional: 'Reforcem la cohesió social i la resiliència de les joves migrants, refugiades i grups locals'

Imatge d'un globus terraqüi en representació de la jornada internacional per reforçar la inclusió social de joves migrants. Font: Llicència CC Unsplash
Barcelona
Dissabte, 15/10/2022

L'Associació d'Educadores en Drets Humans presenta una trobada entre membres d'entitats d'arreu d'Europa per enfortir la defensa de la inclusió de joves migrants.

En el marc del projecte 'S-COH-S', sigles en anglès de 'social inclusion and social cohesion', és a dir, 'inclusió social i cohesió social', el dissabte 15 d'octubre, amb inici a les 12 h del migida, se celebra la trobada internacional 'Strengthening social cohesion and resilience of young migrants, refugees and local groups by developing STEAM competences'. Les instal·lacions de la seu de Lafede.cat, a Barcelona, seran l'espai que acollirà l'esdeveniment, la programació del qual també comptarà amb un dinar de comunitat per fer xarxa.

En la conferència participaran membres d'entitats de Portugal, Itàlia, Grècia, Turquia i Lituània, les quals lluiten per la inclusió social de joves migrants i persones refugiades, a més de persones d'entitats de Catalunya que treballin en aquest àmbit. L'objectiu principal de la jornada és conèixer els primers resultats del projecte 'S-COH-S', gràcies a la primera investigació duta a terme a través del mapa d'inclusió.

La presentació serà en format de taula rodona, per tal que les representants de les organitzacions puguin intercanviar experiències de les millors pràctiques que hagin desenvolupat per a la millora de la integració d'aquest col·lectiu vulnerable. La jornada és organitzada per l'Associació d'Educadores en Drets Humans (AHEAD).

Data: 

Dissabte 15 oct

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Associació d'Educadores en Drets Humans
Correu electrònic de l'organitzador: 
nuria.gonzalez@aheadedu.org