Tertúlia: Per què una Comunalitat a Ciutat Vella?

Imatge promocional de la tertúlia. Font: La Traginera Comunalitat de Ciutat Vella
Barcelona
Divendres, 14/10/2022

Divendres 14 d'octubre tindrà lloc aquesta tertúlia sobre les comunalitats, dins les activitats de La Biennal del Pensament.

Aquest divendres tindrà lloc una tertúlia sobre les comunalitats urbanes i es presentarà La Traginera, comunalitat de Ciutat Vella, dins les activitats de La Biennal del Pensament. Hi participaran el director general d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives Josep Vidal, Laia Forné de la Hidra Cooperativa i persones de l’equip tècnic de La Traginera Comunalitat de Ciutat Vella. S'adreça a les persones interessades en noves formes de participació comunitària.

Tindrà lloc a Ràdio Rambles i es parlarà sobre el significat i el programa de Comunalitats Urbanes, territoris que esdevenen espais de cooperació, aprenentatge i creació en l'àmbit de l'economia urbana i de proximitat.

Al districte de Ciutat Vella, s'està engegant La Traginera Comunalitat de Ciutat Vella impulsada per Impulsem, la Fundació Tot Raval, Fundació Surt, Colectic i la boqueria arquitectura.

Data: 

Divendres 14 oct

Hora: 

12:00

Organitzador: 
La Biennal del Pensament
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@latraginera.org