Cicle: 'Què passa al món? El futur de la Xina després del XX Congrés Nacional del Partit Comunista'

La bandera de la Xina per representar la conferència 'El futur de la Xina després del XX Congrés Nacional del Partit Comunista'. Font: Llicència CC Unsplash
Barcelona
Dilluns, 24/10/2022

El Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) presenta una xerrada per tractar l'actualitat xinesa a les portes dels resultats del Congrés i la figura de Xi Jinping.

El dilluns 24 d'octubre, a les 18.30 h, la sala Jordi Maragall de la seu del Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB), organitzadora de l'acte, acollirà una conferència per debatre i analitzar l'actualitat de la política i la societat de la Xina, a les portes del XX Congrés Nacional del Partit Comunista Xinès, el qual determina un moment decisiu per al futur del país, en el marc del cicle de conferències 'Què passa al món'.

De la mà de quatre expertes, s'examinaran les conseqüències dels resultats del Congrés en els àmbits domèstic, internacional i intern, i la figura de Xi Jinping, a l'expectativa de la seva renovació com a secretari general del Partit per a un tercer mandat.

Segons destaquen des de l'organització, la Xina té a les seves mans diferents situacions que cal abordar, entre elles les polítiques de Covid Zero, l'escenari internacional amarg a causa de la guerra a Ucraïna, tensions a l’estret de Taiwan i el feble context econòmic en els àmbits domèstic i internacional. Una sessió dedicada a les persones interessades en el futur de la potència mundial que és la Xina i en com es pretén desenvolupar en un futur pròxim.

La Casa Àsia i la Fundación Consejo España China també han col·laborat en l'organització de l'esdeveniment. En cas de no poder assistir presencialment, es podrà seguir la conferència en línia, a través del canal de YouTube del CIDOB. Per a participar, cal preinscriure's a la pàgina web, també, del CIDOB.

Data: 

Dilluns 24 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB)
Correu electrònic de l'organitzador: 
cidob@cidob.org