Experiències de la Transformació Digital a les Entitats Socials

 Font:
Santa Coloma de Gramenet
Dissabte, 29/10/2022

Enginyers Voluntaris de Catalunya celebra la seva trobada anual posant de relleu el treball amb entitats en el procés de transformació digital.

L’associació d’Enginyers Voluntaris celebra la seva trobada anual i ho fa reconeixent la tasca en comú que els mou: el voluntariat. L’encontre tindrà lloc ala Fundació Integramenet, a Santa Coloma de Gramenet, i estarà centrat en les ‘Experiències de la Transformació Digital a les Entitats Socials’.

Aquesta trobada vol facilitar el debat i compartir les experiències viscudes al projecte de transformació digital de l’entitat, tant des del punt de vista el voluntariat com de les entitats que hi participen. Comptarà amb la participació de Neus Calleja i Pam Espigares -gerent i responsable de comunicació de la Fundació Integramenet-, Rosaura Serentill -directora del Banc de Recursos- així com de diversos enginyers voluntaris vinculats a l'entitat.

L’acte serà en format presencial amb opció de connexió telemàtica i les inscripcions ja estan obertes per als associats.

Data: 

Dissabte 29 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Enginyers Industrials de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
eic@mail.eic.cat