Jornada ParticipaTIC sobre la participació digital de l'adolescència i la joventut

Cartell promocional de la jornada ParticipaTIC. Font: Fundació Ferrer i Guàrdia.
Dimarts, 08/11/2022
(En línia)

La Fundació Ferrer i Guàrdia organitza aquest seminari en línia en el qual presentarà els resultats d'una investigació.

La Fundació Ferrer i Guàrdia organitza la jornada ParticipaTIC sobre estratègies de capacitació digital per a la participació i inclusió digital d'adolescència i joventut. Dirigida a entitats i ciutadania interessada, tindrà lloc el dimarts 8 de novembre de 10 a 13 h en línia.

Durant el seminari, la Fundació presentarà els primers resultats de la seva investigació sobre la participació digital en el context associatiu i juvenil de l'Estat, que té com a objectiu desenvolupar una metodologia d'avaluació de la participació digital i generar propostes inclusives relacionades amb l'aprofitament de les TIC davant la bretxa digital.

També hi haurà una taula rodona sobre la digitalització de la participació infantil i juvenil, en la qual hi participaran Mariona Ferrer (UPF – JOVIS), Nacho Guadix (UNICEF), Oriol Serra (Pla Estel, projecte Procés participatiu de la ciutadania adolescent de Barcelona) i Esther Navarro (Plataforma de Infancia, projecte Cibercorresponsales), i es conclourà amb reptes i recomanacions.

Es tracta d'una activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Data: 

Dimarts 08 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Ferrer i Guàrdia
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@ferrerguardia.org