Esmorzar d'anàlisi sobre les protestes a l'Iran: 'Dona. Vida. Llibertat'

Dones en una manifestació per reivindicar els seus drets. Font: Llicència CC Pexels
Barcelona
Dijous, 03/11/2022

L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i el Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) presenten un acte per analitzar el context iranià en plena reivindicació de les dones i els seus drets.

El dijous 3 de novembre, de 9 h a 10 h, la Seu d'Amics per a la UNESCO, a Barcelona, serà l'espai de trobada de l'acte 'Esmorzar d'anàlisi sobre les protestes a l'Iran: Dona. Vida. Llibertat', organitzat per l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i el Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB).

L'objectiu principal és analitzar l'actualitat d'Iran després de la mort de Mahsa Amini per no portar el vel islàmic correctament. Un fet que ha creat una onada de protestes reivindicatives i mobilitzacions arreu del món a favor de les dones per la lluita dels seus drets i les seves llibertats.

L'actualitat política, social i econòmica del país serà l'objecte de debat, a més de reflexionar sobre qüestions com el possible canvi del govern conservador i el pas cap a una reforma social, en especial dels drets de les dones iranianes. Un espai dedicat a totes les persones i entitats que donen suport i participen en aquesta lluita, i els interessa participar en una anàlisi i debat sobre el futur del país, de la mà de professionals en la matèria. Per a participar, cal inscriure's enviant un correu a: activitats@icip.cat.

Data: 

Dijous 03 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB)
Correu electrònic de l'organitzador: 
activitats@icip.cat