Caminada popular per Cal Macià - Casa Vallmanya

Persones en una caminada per una zona de natura. Font: Llicència CC Unsplash
Alcarràs
Dissabte, 29/10/2022

La Plataforma Salvem Casa Vallmanya, juntament amb dues associacions excursionistes, organitzen una caminada per defensar el patrimoni arquitectònic, rural, agrari i memorístic de la zona.

El dissabte 29 d'octubre, amb inici a les 10 h del matí a la Casa Vallmanya, Alcarràs, se celebra una caminada popular per reivindicar la conservació i recuperació del patrimoni d'aquesta zona rural i natural de la comarca del Segrià, Lleida. L'acte és organitzat per la Plataforma Salvem Casa Vallmanya, pel Centre Excursionista Lleida i per l'Associació Excursionista l'Aspardenya d'Alcarràs. Està oberta a tots els públics, pot participar-hi qualsevol persona interessada a conèixer aquesta zona de gran valor memorístic.

La plataforma treballa per la defensa de la conservació i dinamització de la casa pairal de la família de Francesc Macià, la Casa Vallmanya. L'objectiu principal de la caminada és conscienciar sobre la cura del patrimoni arquitectònic, rural, agrari i memorístic de la zona. Té una trajectòria de sis quilòmetres i una dificultat fàcil. El recorregut encercla la zona i permet conèixer tots els espais i punts històrics, amb explicació d'Ignasi Aldomà, professor de Geografia de la Universitat de Lleida.

Data: 

Dissabte 29 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Plataforma Salvem Casa Vallmanya
Correu electrònic de l'organitzador: 
salvemcalmacia@gmail.com