Preestrena de cinema solidari: 'El Gran Maurice'

Sala de cinema plena d'espectadores per representar la projecció solidària d' 'El Gran Maurice'. Font: Llicència CC Unsplash
Barcelona
Dijous, 10/11/2022

La Fundació CODESPA presenta una sessió de cinema amb l'objectiu principal de recaptar fons per al desenvolupament i la continuïtat dels seus projectes d'ajuda humanitària.

El dijous 10 de novembre, la Sala 1 de les instal·lacions del Bosque Multicines de Barcelona acollirà, a les 20.30 h del vespre, una sessió de cinema solidari amb la projecció de la pel·lícula 'El Gran Maurice'. La iniciativa és a càrrec de la Fundació CODESPA, la qual treballa per la inserció laboral de col·lectius vulnerables, a més de proporcionar ajuda i acompanyament en la cerca d'oportunitats i millora de les condicions de vida, sempre posant la usuària al centre de la seva transformació.

L'objectiu principal de la sessió de preestrena del film és el recapte de fons solidaris. Les entrades ja es poden reservar comprant-les a taquilla, enviant un correu a barcelona@fundaciocodespa.org o trucant al telèfon 93 200 04 00. El donatiu per a cada una d'elles és de vint euros.

'El Gran Maurice' narra la història de Maurice Flitcroft, pare de família, preocupat per la inestabilitat de la seva feina. Després de visionar un partit de golf per la televisió, queda completament enamorat de l'esport i decideix participar en el torneig més important del món, l'Open Britànic. Un film familiar que ofereix una estona de diversió i tranquil·litat a les espectadores, a més de la col·laboració amb la tasca de CODESPA.

Data: 

Dijous 10 nov

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Fundació CODEPSA
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelona@fundaciocodespa.org