Outlet de tardor de la Fundació CIPO

Fotografia de l'edició de primavera de l'Outlet de la Fundació CIPO. Font: Fundació CIPO
Sabadell
Divendres, 11/11/2022 fins Diumenge, 13/11/2022

Com cada any, Sabadell acull una nova edició de l'Outlet de la Fundació CIPO, que se celebra amb l'objectiu de recaptar fons per a la continuïtat dels projectes de l'entitat.

El Mercat de Sant Joan de Sabadell acull la nova edició de l'Outlet de la Fundació CIPO, entre l'11 i el 13 de novembre. Divendres i dissabte l'horari és de 9 h a 21 h i el diumenge arrenca una hora més tard, a les 10 h, i conclou a les 20 h del vespre. L'objectiu principal de la seva celebració és la recaptació de fons per als projectes de l'entitat. Gràcies a l'edició d'enguany, es podran destinar els guanys al programa de fisioteràpia adreçat a les usuàries del Centre Ocupacional i a les treballadores del Centre Especial de Treball (CET).

L'Outlet ofereix una gran varietat de roba de primeres marques, de la col·lecció de tardor i d’hivern, per a dona i home, a preus reduïts. En l'edició anterior es van aconseguir vendre quatre mil sis-centes peces de roba, tota una fita per a l'entitat, ja que els va permetre incrementar la qualitat dels seus projectes, sempre enfocats a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Una de les finalitats de l'Outlet també és donar a conèixer la tasca de la fundació i apropar noves persones a l'entitat, per tal de continuar sensibilitzant i visibilitzar la realitat que viuen les persones amb discapacitat. Serà un espai de trobada per a totes les persones interessades a aportar el seu granet de sorra en aquests projectes.

Data: 

Divendres 11 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació CIPO
Correu electrònic de l'organitzador: 
cipo@cipo.cat