Jornada de reivindicació: 'Cimera de Moviments Socials'

El naixement d'una planta com a símbol de la lluita que representa la jornada 'Cimera de Moviments Socials'. Font: Llicència CC Pexels
Barcelona
Dissabte, 12/11/2022

La Xarxa per la Justícia Climàtica organitza una trobada per reivindicar la inefectivitat de les conferències mundials sobre la resolució de la crisi climàtica i posar sobre la taula les accions que cal perpetrar.

El dissabte 12 de novembre, a les 12.30 h, la Xarxa per la Justícia Climàtica organitza una mobilització per reivindicar i defensar que els moviments socials són les agrupacions que han de liderar la transició ecològica cap a una societat més justa. El lloc de trobada és l'espai veïnal autogestionat Can Batlló, a Barcelona. L'objectiu principal de la jornada és ocupar un espai públic emblemàtic per denunciar la inactivitat i poca credibilitat de les accions establertes a les cimeres mundials pel clima.

L'acte coincideix amb la celebració de la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP27), en un context mundial de crisi climàtica, energètica, social i econòmica que, cada vegada, s'agreuja amb més profunditat. Des de la Xarxa per la Justícia Climàtica fan una crida de participació en la jornada de protesta dirigida a totes les persones i entitats que busquin teixir aliances, posar en comú les lluites i iniciar un procés d'estratègies compartides. Cal confirmar la participació escrivint un correu a: xarxaclimatica@riseup.net.

Data: 

Dissabte 12 nov

Hora: 

12:30

Organitzador: 
Xarxa per la Justícia Climàtica
Correu electrònic de l'organitzador: 
xarxaclimatica@riseup.net