GospelFest a favor de Càritas

Vint cors de gòspel de tot Catalunya cantaran junts el diumenge 13 de novembre a la GospelFest. Font: Càritas Barcelona
Barcelona
Diumenge, 13/11/2022

L’Auditori Fòrum CCIB, de Barcelona, acollirà el diumenge 13 de novembre un concert per recollir fons destinats als programes de gent gran de Càritas Diocesana de Barcelona.

Càritas Barcelona va atendre l’any passat un total de 1.174 persones majors de seixanta-cinc anys en situació de vulnerabilitat. Per poder mantenir aquest programa i, si és possible, reforçar-lo, vint cors de gòspel de tot Catalunya cantaran junts el diumenge 13 de novembre a la GospelFest. És la segona edició del concert i es farà l’Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), a la Plaça Leonardo da Vinci, 4, de Barcelona.

Els promotors de la GospelFest són tres cantaires de gòspel que van pensar que amb el seu coneixement musical podien actuar per lluitar contra l’emergència social. Els beneficis del concert aniran destinats íntegrament al programa de gent gran de Càritas.

A la primera edició del GospelFest, que es va celebrar l’any 2018, van assistir-hi més de tres mil persones i es van recaptar 37.715 euros. En aquella ocasió els fons recollits es van destinar al programa d’habitatge de Càritas Barcelona.

El 13 de novembre a les 18.30h se sumaran les veus de vint cors de gòspel i d’un centenar de cantaires que hi participaran de forma individual. Els presentadors de la secció ‘L'última hora del matí de Catalunya Ràdio’, Xavier Pérez Esquerdo i Quim Morales, conduiran el concert.

Les entrades ja estan a la venda amb un preu entre 21,38 i 23,41 euros. Per a més informació es pot consultar el web de la GospelFest o bé escriure a gospelfestchoir@gmail.com

Data: 

Diumenge 13 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
GospelFestchoir
Correu electrònic de l'organitzador: 
GospelFestchoir@gmail.com