Acte d’entrega de la 25a Ed. Premis Piñol

 Font:
Barcelona
Dilluns, 21/11/2022

L'acte d'entrega de la 25a edició dels Premis al foment de l'ocupació Josep M. Piñol 2022 tindrà lloc el dilluns 21 de novembre a les 18 h al Palau Macaya de la Fundació ‘la Caixa’’ (Passeig de Sant Joan, 108) de Barcelona.

L'acte d'entrega de la 25a edició dels Premis al foment de l'ocupació Josep M. Piñol 2022 tindrà lloc el dilluns 21 de novembre a les 18 h al Palau Macaya de la Fundació ‘la Caixa’’ (Passeig de Sant Joan, 108) de Barcelona.

Des de la fundació Acció Solidària Contra l'Atur, un altre any d’ençà de 1997 i, en memòria de Josep M. Piñol (membre fundacional) es convoquen els Premis Josep M. Piñol, a la millor iniciativa innovadora i a la trajectòria a favor de l’ocupació laboral, que s’esforcen per crear o consolidar llocs de treball digne. Una manera de distingir a les persones i a les entitats que treballen amb i per a col·lectius en situació d'exclusió social.

L’entrega dels Premis Piñol anirà a càrrec de la periodista Mònica Terribas, llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, doctora en Filosofia per la Universitat de Stirling (Escòcia), professora titular del Departament de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra i, actualment vicepresidenta d’Òmnium Cultural. Considerada un referent del periodisme a Catalunya amb motiu de la seva trajectòria professional, també ha rebut nombrosos premis i reconeixements, com el Premi Quim Regàs de Periodisme l’any 2009 o la Creu de Sant Jordi l’any passat.

Presidirà l'acte d'entrega dels Premis Piñol la Sra. Adriana Casademont, presidenta de la Fundació, la Sra. Bàrbara Palacios, directora del Palau Macaya, el Sr. Pere Navarro delegat especial de l'estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), i el Sr. Francesc Ventura, director del Programa Incorpora de la Fundació "la Caixa". L’esdeveniment comptarà amb la presència del Sr. Josep Maria Vallès, president de Tarpuna, cooperativa d’iniciatives sostenibles, que va guanyar el premi a la iniciativa innovadora l'any 2014 (17a edició), qui ens explicarà l'evolució de la mateixa durant aquests anys. A més a més, els dos guanyadors en l’edició anterior, la "Cooperativa popular de venedors ambulants de Barcelona", amb el projecte "Top Manta: cap persona és il·legal" i l’"Associació Alba", donaran testimoni del seu progrés en el curs d’aquests 12 mesos. Finalment, es farà entrega dels dos Premis guanyadors de la convocatòria 2022 amb el suport de:

Com sempre, l’acte estarà obert a tothom, tot i que es prega confirmar l'assistència per mail o per telèfon. Us esperem!

Data: 

Dilluns 21 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Acció Solidària Contra l'Atur
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@acciosolidaria.cat