Primera sessió 'Encontres', espai de trobada de centres d’estudis i ateneus

Persones en una reunió en representació de l'espai de trobada entre centres d'estudis i ateneus. Font: Llicència CC Unsplash
Sant Feliu de Llobregat
Dijous, 24/11/2022

L'Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració d'entitats culturals, arrenca amb aquesta iniciativa amb l'objectiu d'organitzar trobades presencials en l'àmbit comarcal del Baix Llobregat.

Amb l'objectiu de promocionar la xarxa i comunitat dels diferents centres d’estudis i ateneus, emmarcat en el programa de trobada i col·laboració 'Sumar per multiplicar', l'Institut Ramon Muntaner inicia 'Encontres', una sèrie de sessions que s'enfocaran comarcalment. El dijous 24 de novembre, a les 18.30 h de la tarda, s'organitza la primera jornada centrada en la comarca del Baix Llobregat. El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, situat a Sant Feliu de Llobregat serà l'espai de celebració de l'acte.

La sessió pretén generar un espai de confluència entre els centres d'estudis i ateneus de la zona, en la qual participaran més de cinquanta. Per a participar, és necessari omplir un formulari d'inscripció. La jornada és gratuïta i dedicada a totes les persones pertanyents a aquest tipus d'entitats culturals interessades a crear xarxa, sinergies i comunitat. La Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i la Federació d'Ateneus de Catalunya participen en la organització.

Data: 

Dijous 24 nov

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i la Federació d'Ateneus de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@irmu.org