VI Congrés per l'erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris

Fragment del cartell oficial del VI Congrés per l'erradicació de les violències masclistes. Font: Hèlia Dones
Barcelona
Dilluns, 28/11/2022 fins Dimecres, 30/11/2022

L'associació Hèlia Dones arriba amb el seu anual congrés, enguany per parlar i posar sobre la taula els abordatges feministes davant les violències sexuals.

Els dies 28, 29 i 30 de novembre, de 17 a 20 h, se celebra el VI Congrés per l'erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris, organitzat anualment per Hèlia Dones, l'associació de suport a les dones que pateixen violència de gènere. L'espai que l'acollirà és el Paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Enguany, la temàtica principal sobre la qual es vertebren les ponències, xerrades i taules rodones són els abordatges feministes davant les violències sexuals. Al llarg dels tres dies de congrés, es parlarà, debatrà i reflexionarà sobre diferents escenaris com, per exemple, segons es destaca al programa, les violències sexuals a la infància i la joventut o l’educació, estratègia clau per la prevenció de les violències sexuals.

Unes jornades dedicades a totes les persones i entitats interessades a formar part del moviment que lluita contra la violència de gènere, les quals permeten apropar a les assistents a professionals i expertes en diferents àmbits d'aquesta problemàtica. La participació és totalment gratuïta i ja està disponible el formulari d'inscripcions.

Data: 

Dilluns 28 nov

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Hèlia Dones
Correu electrònic de l'organitzador: 
helia@heliadones.org