Conferència: 'Lliçons que ens deixa la guerra a Ucraïna'

Cartell de l'esdeveniment, que organitzen Fundipau i l'Associació d'Antics Alumnes Casp del Col·legi Jesuïtes Casp.
Barcelona
Dimecres, 14/12/2022

Fundipau i l'Associació d'Antics Alumnes Casp del Col·legi Jesuïtes Casp presenten una xerrada per analitzar i reflexionar sobre els nou mesos de guerra que impacten Ucraïna.

El 24 de febrer de 2022 va esclatar un conflicte que continua tenint repercussions negatives a escala mundial, agreujades a mesura que els dies avancen. Ja fa nou mesos que es va iniciar la invasió de Rússia a Ucraïna i la crisi econòmica i de subministraments continua amenaçant Europa i el món. En aquest context, el dimecres 14 de desembre, Fundipau i l'Associació d'Antics Alumnes Casp del Col•legi Jesuïtes Casp organitzen la conferència 'Lliçons que ens deixa la guerra a Ucraïna', a les 17.30 h, a la Sala Torelló dels Jesuïtes Casp de Barcelona.

La conferència abordarà els interrogants que s'han obert en aquests nou mesos de guerra amb l'objectiu de determinar com es pot avançar cap a la instauració d'una cultura de pau. Es parlarà també sobre com es podria haver evitat que comencés aquest conflicte armat. La participació en l'acte és completament gratuïta i la xerrada és a càrrec de Toni Soler.

Data: 

Dimecres 14 des

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Fundipau i l'Associació d'Antics Alumnes Casp del Col•legi Jesuïtes Casp
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundipau.org