45è aniversari de la Fundació Pere Mitjans

Professionals de la Fundació Pere Mitjans, el voluntariat, les persones ateses i les famílies fan un acte d'homenatge a Esteve Gener, fundador i director de l'entitat. Font: Fundació Pere Mitjans
Barcelona
Dimarts, 13/12/2022

Fa quaranta-cinc anys que la Fundació Pere Mitjans atén persones amb discapacitat. Ho celebren el 13 de desembre a la tarda amb un acte al Casal de Gent Gran Taulat-Can Saladrigas, a Barcelona.

L’equip de professionals de la Fundació Pere Mitjans, el voluntariat, les persones ateses i les famílies tenen una cita el dia 13 de desembre a les 18h al Casal de Gent Gran Taulat-Can Saladrigas, al carrer Llull, 214, a Barcelona. El motiu és la celebració dels quaranta-cinc anys de l’entitat i també l’homenatge al cofundador i director durant molts anys de la Fundació, Esteve Gener.

La Fundació Pere Mitjans va començar a tenir activitat l’any 1977, quan un grup de pares i mares al costat d’educadors i educadores van començar a treballar per buscar sortides laborals a persones amb discapacitat al barri del Besòs, a Barcelona. També es va procurar que tinguessin espais i activitats d’oci i amb el temps, dos anys després, van obrir una residència per cobrir les necessitats d’atenció de les persones que atenien. Des del primer moment, l'atenció té l’objectiu que puguin desenvolupar el seu projecte de vida de la manera més autònoma possible

Els serveis han anat augmentant i un dels aspectes que més destaca de la filosofia de la fundació és fomentar l’autonomia en la presa de decisions de les persones ateses.

L’acte és obert, però cal fer la inscripció enviant un correu a claraclos@fpmitjans.org.

Tota la informació de l'acte es pot consultar al web de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Data: 

Dimarts 13 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Pere Mitjans
Correu electrònic de l'organitzador: 
fpmitjans@fpmitjans.org 932 662 023