Debat ‘Els moviments juvenils pel clima a les xarxes socials’

Debat: Els moviments juvenils pel clima a les xarxes socials. Font: Observatori Català de la Joventut
Dimecres, 21/12/2022
(En línia)

L’Observatori Català de la Joventut impulsa un debat telemàtic al voltant del moviment juvenil pel clima i la seva participació a les xarxes social.

L’Observatori Català de la Joventut (OCJ) presenta l’informe ‘#4F: Hashtags For Future’, una recerca que constata el compromís de les persones més joves en la preservació i cura del planeta. Una lluita, que s’ha analitzat des del prisma del seu ús de les xarxes socials per tal de difondre i amplificar la causa que defensen. Roger Soler-i-Martí, coordinador de l’estudi, n’avançarà els principals resultats.

La joranda, que se celebrarà el dimecres 21 de desembre de 10 a 12 hores. Amb títol ‘Els moviments juvenils pel clima a les xarxes socials’, continuarà amb una taula rodona que comptarà amb la participació de Pol Guàrdia, activista i membre de l’EYCA Youth Panel i amb Salvador Samitier, cap de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya.

L’esdeveniment serà online i aquelles persones que hi vulguin participar s’han de registrar al formulari habilitat. L’informe es posarà a disposició del públic al web de l’OCJ per a ser consultat de manera oberta.

Data: 

Dimecres 21 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Observatori Català de la Joventut
Correu electrònic de l'organitzador: 
ocj.dretssocials@gencat.cat