Mercat Solidari de Nadal de Dona Kolors

Roba de temporada, motxilles i productes de residu zero es podran trobar al Mercat Solidari de Nadal de Dona Kolors, la marca creada per l'entitat El Lloc de la Dona. Font: Dona Kolors
Barcelona
Dijous, 15/12/2022

Pensant en les persones que busquen regals per aquestes festes que tinguin un valor social, Dona Kolors organitza el 15 de desembre al matí el Mercat Solidari de Nadal a la seva seu del Raval, a Barcelona.

Roba de temporada, motxilles i productes de residu zero es podran trobar al Mercat Solidari de Nadal de Dona Kolors, la marca tèxtil creada l’any 2012 per a dones i feta per dones en situació d’exclusió social que hi troben una oportunitat laboral. Es tracta d’un projecte vinculat a l’entitat El Lloc de la Dona, amb seu al Raval, a Barcelona.

Cada Nadal organitzen aquest mercat obert a tothom. Es farà el dijous 15 de desembre de 10 a 19h al carrer de l'Om, 5, baixos, a Barcelona.

Dona Kolors es un projecte d’emprenedoria social que ven la seva producció tot l’any a través del web i també tenen productes en establiments de tot Catalunya, però amb l’arribada de les festes nadalenques s’ha convertit en una cita tradicional obrir la seu al públic. A més de dissenyar, produir i treure al mercat dues col·leccions pròpies a l'any, Dona Kolors també treballa per encàrrec. Un altre eix és la realització de regals empresarials o promocionals com les flors que fan per a l'Hospital Vall d’Hebron, els necessers fets per a la Creu Roja, o les bosses per a Barcelona Activa. Assenyalen que la seva filosofia és sempre prioritzar la qualitat dels productes i el compromís social.

Al Mercat de Nadal, més dels nous complements i roba de temporada, hi haurà una zona ‘outlet’ amb productes a preus especials.

Data: 

Dijous 15 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
https://donakolors.cat/ca/
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacion@donakolors.cat