Conferència 'Eco-disseny per a una economia circular'

L'acte tindrà lloc el dimarts 20 de desembre, a partir de les 18 h.
Dimarts, 20/12/2022
(En línia)

Fundesplai durà a terme el cicle de conferències 'Els futurs de l'alimentació sostenible' en el qual s'inclou l'acte del 20 de desembre.

L'entitat desenvolupa el projecte europeu EAT:LIFE a través del qual es donen recursos i informació en referència a l'emergència alimentària. En aquesta línia, i en motiu del Dia Mundial dels Futurs, que se celebra el 2 de desembre, Fundesplai ha organitzat un cicle de conferències en el qual diferents persones expertes parlaran del futur de l'alimentació i la feina que ha de fer la societat per aconseguir la seva sostenibilitat.

El 20 de desembre, a les 18 h, es farà la primera xerrada en format en línia a càrrec de Mariana Eidler, directora de Food Design Lab Barcelona d’ELISAVA. També hi participarà Sofía Garín, experta en disseny circular i responsable de projectes a l'estudi d'ecoinnovació Inèdit.

La conferència està oberta a totes aquelles persones interessades en l'economia circular i les noves opcions econòmiques. Per poder assistir-hi cal inscripció.

Data: 

Dimarts 20 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundesplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@menjaactuaimpacta.org