Concert solidari: ‘Cantem amb els sense sostre’

El diumenge 18 de setembre a les 12 del migdia hi ha un concert a la Parròquia de Santa Anna, a Barcelona, per recollir fons per atendre les persones que dormen al carrer. Font: Hospital de Campanya
Barcelona
Diumenge, 18/12/2022

L’Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna, de Barcelona, organitza un concert el diumenge 18 de setembre a les 12 del migdia per recollir fons per atendre les persones que dormen al carrer.

Beth Rodergas, cantant que va participar en els primeres edicions de concurs de TVE ‘Operación Triunfo’; la també cantant Anna Andreu i l’Orchestra Fireluche, un peculiar i inquiet grup de música instrumental de la Cellera de Ter (Gironès) molt lligat a la terra i a Pau Riba, participaran al concert ‘Cantem amb els sense sostre’. El concert solidari l’organitzen la monja teresiana Viqui Molins i la cantant Marina Rossell, que també hi actuarà, i els fons es destinaran a les activitats de l’Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna, a Barcelona.

La data és el diumenge 18 de desembre a les 12 del migdia i el lloc el recinte de la Parròquia de Santa Anna, al carrer Santa Anna, 29, a Barcelona.

El concert, amb diferents convidats i convidades, i presentat pels periodistes Eva Arderius i Albert Om, ja s’ha convertit en un acte tradicional de les dates nadalenques. Com en les anteriors edicions, també hi participaran joves acollits a l’Hospital de Campanya amb el sacerdot Xavier Morlans.

Les entrades solidàries a quinze euros i ja es poden recollir a la mateixa consigna que hi ha a l’entrada de l’Església de Santa Anna.

Data: 

Diumenge 18 des

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Hospital de Campanya
Correu electrònic de l'organitzador: 
parroquia@santaanna.org