‘Fira Festa Gràcia Solidària’

La Plaça de la Virreina, de Barcelona, acollirà el 17 i 18 de desembre la ‘Fira Festa Gràcia Solidària’. Font: Gràcia Solidària
Barcelona
Dissabte, 17/12/2022 fins Diumenge, 18/12/2022

El 17 i 18 de desembre se celebrarà a la Plaça de la Virreina, de Barcelona, la ‘Fira Festa Gràcia Solidària’ on hi haurà moltes entitats socials del barri.

Conèixer les entitats i les iniciatives socials del barri de Gràcia i col·laborar-hi adquirint els seus productes o a partir de les accions solidàries. Tot això serà possible el cap de setmana del 17 i 18 de desembre a la Plaça de Virreina, de Barcelona, on es farà la ‘Fira Festa Gràcia Solidària’.

Una de les entitats que hi participaran és Gràcia Participa, que, entre altres iniciatives, té en marxa el Rebost Solidari de Gràcia, que funciona amb voluntariat i garanteix a desenes de famílies una alimentació adequada i equilibrada. Gràcia Participa ha anunciat que vendran elements decoratius de Nadal i també tindran exemplars del receptari ‘Rebost Solidari de Gràcia’.

En aquesta onzena edició de la fira i festa organitzada per Gràcia Solidària hi ha un ampli programa que inclou un taller de flamenc, taller ambiental per a infants, actuacions de l’Escola de Música de Gràcia, vermuts amb microteatre, una xerrada sobre la situació de Sàhara i també xocolatades i una paella el diumenge al migdia.

Data: 

Dissabte 17 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Gràcia Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
graciasolidaria@gmail.com