Concert Empremta Solidària: 20 anys de Migra Studium

Concert Empremta Solidària: 20 anys de Migra Studium. Font: Sala Apolo.
Barcelona
Dissabte, 07/01/2023

La Sala Apolo de Barcelona acull el concert inaugural del cicle 'Empremtes 2023' amb un espectacle en benefici de la Fundació Migra Studium, que l'any 2023 celebra el seu vintè aniversari.

La Fundació Migra Studium celebra 20 anys obrint les portes a l'acollida i l'hospitalitat, treballant per a les persones migrades que arriben al territori català. Per aquest motiu el cicle 'Empremtes 2023' ha volgut homenatjar l'entitat i inaugurar la seva programació amb un espectacle, que tindrà lloc el dia 7 de gener a les 19:30 hores, a la Sala Apolo de Barcelona: 'Empremtes Solidàries'. Encara no s'ha fet públic el nom dels artistes que participaran en aquest concert benèfic, però les entrades ja estan a la venda.

Els beneficis obtinguts al concert aniran destinats a la Fundació Migra Studium i des de Faro Music, organitzadora del cicle, valoren que és una bona oportunitat per tal de donar a conèixer i sensibilitzar sobre la tasca que fa l'entitat social.

'Empremtes 2023' tindrà lloc del 7 de gener al 25 de febrer a diverses sales de concerts de Barcelona i inclou la programació d'una dotzena d'espectacles musicals, entre els quals en destaquen Las Migas, guanyadores d'un premi Grammy Llatí, i el cantautor bisbalenc Mazoni, entre d'altres.

Data: 

Dissabte 07 gen

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Faro Music
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@faromusic.es