Concentració per posar fi a l'Apartheid israelià

Cartell oficial de la Concentració per posar fi a l'Apartheid israelià. Font: Comunitat Palestina de Catalunya
Barcelona
Dimarts, 17/01/2023

La Comunitat Palestina de Catalunya celebra un acte reivindicatiu en memòria de les persones palestines assassinades el 2022 i per reclamar la fi de les relacions amb Israel.

El dimarts 17 de gener, la plaça de Sant Jaume de Barcelona acollirà, a les 19 h de la tarda, la concentració per posar fi a l'Apartheid israelià, organitzada per la Comunitat Palestina de Catalunya. L'objectiu principal de la reivindicació és defensar i homenatjar la memòria de les més de dues-centes persones que l'exèrcit d'Israel ha assassinat el 2022 i per exigir a l'Ajuntament de Barcelona que finalitzi les relacions i l'agermanament amb Tel-Aviv. De moment, l'organització destaca que ja s'han superat les tres mil set-centes signatures per fer-ho possible.

El poble palestí resident a Catalunya, i totes les ciutadanes que els donen suport, reclamen la fi de les persecucions, les condemnes i les vulneracions de drets humans que fa anys que es perpetren en aquest territori. Aquest esdeveniment s'emmarca en la campanya 'Barcelona amb l'Apartheid No!', la qual compta amb el suport de més de cent entitats catalanes, moviments socials, comunitats migrants i col·lectius.

Data: 

Dimarts 17 gen

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Comunitat Palestina de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunitat.palestina@gmail.com