Celebració de la 'Nit de la Sardana' 2023

Fragment del cartell oficial de la 'Nit de la Sardana'. Font: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida
Balaguer
Dissabte, 28/01/2023

La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida presenta un dels esdeveniments anuals més populars del sardanisme lleidatà, amb una edició plena de reconeixements.

Diferents espais de la Capital de la Sardana actual, Balaguer, seran l'escenari de la celebració de la vint-i-setena edició de la 'Nit de la Sardana', l'esdeveniment anual que representa una de les cites més important de les activitats que organitza la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. El Museu de la Noguera, el Teatre Municipal de Balaguer i el Pavelló Molí de l'Esquerrà són els espais que acolliran el seguit de celebracions que presenta la programació d'enguany.

Diferents activitats conformen la 'Nit de la Sardana'. Les més destacades són: la cloenda del quaranta-setè Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, la qual acull el lliurament de premis a les participants; la ballada de sardanes amb la cobla La Principal del Llobregat, de la mà del repertori d'obres del compositor Jordi Molina, i el lliurament dels premis Sardalleida i Rotllana, entre els actes principals.

També es podrà gaudir del sopar popular i de l'espectacle familiar 'Les mil i una nits', ambientat amb la música en directe de la cobla La Principal del Llobregat, i l'artista Enric Arquimbau, amb un cost de cinc euros per entrada. Tota una jornada de celebració per a commemorar la sardana a les comarques de Lleida.

Data: 

Dissabte 28 gen

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Federació Sardanista de les Comarques de Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
federacio@sardalleida.cat