Xerrada: 'Justícia climàtica i justícia sexual'

Fragment del cartell oficial de la xerrada. Font: Xarxa de Dones per la Salut
Barcelona
Dissabte, 11/02/2023

La Xarxa de Dones per la Salut organitza una trobada per reflexionar sobre les desigualtats de gènere actuals i la seva relació i conseqüències amb la crisi climàtica.

El dissabte 11 de febrer, a partir de les 12 h, se celebrarà la xerrada 'Justícia climàtica i justícia sexual', presentada per la responsable d'incidència política internacional de l'Associació Drets Sexuals i Reproductius, Almudena Rodríguez. L'acte està impulsat per la Xarxa de Dones per la Salut, mentre que les instal·lacions de Ca la Dona, a Barcelona, seran les que acolliran la jornada. Aquest acte està emmarcat en l'assemblea general de l'entitat i l'esmorzar comunitari per a les membres dels grups de l'organització.

L'objectiu principal de la xerrada, oberta al públic i totalment gratuïta, és posar sobre la taula les opressions que es pateixen a causa de les desigualtats de gènere, les quals estan intrínsecament relacionades amb la justícia climàtica. Els drets sexuals i reproductius són considerats elements clau en l'adaptació a la transformació i la resiliència climàtica. L'abordatge de situacions d'actualitat en aquesta línia seran l'objecte de debat.

Per a confirmar l'assistència, cal posar-se en contacte amb la Xarxa de Dones per la Salut, a través de correu electrònic: donesperlasalut@gmail.com.

Data: 

Dissabte 11 febr

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Xarxa de Dones per la Salut
Correu electrònic de l'organitzador: 
donesperlasalut@gmail.com