Taula rodona: 'Per la vida i pel planeta, no a les armes nuclears!'

 Font:
Barcelona
Dijous, 23/02/2023

Debat amb persones expertes en l'impacte humanitari i sobre el clima de les armes nuclears, i en el procés diplomàtic que ha aconseguit prohibir-les.

Les amenaces de Russia d’utilitzar armament nuclear en el context de la guerra a Ucraïna, l’arribada de nous caps nuclears B61-12 estatunidencs a diversos països d’Europa i la modernització dels arsenals nuclears dels països tenidors, posen en evidència que el risc d’una catàstrofe nuclear planetària és ben real. I això malgrat que la comunitat internacional, en el marc de les Nacions Unides, s’ha dotat del Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears, en vigor des del gener del 2021, signat per 92 països i ratificat per 68.

En aquest context, FundiPau, amb la col·laboració de la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau, organitzem la taula rodona 'Per la vida i pel planeta, NO a les armes nuclears!' per denunciar l’amenaça que suposa l’armament nuclear per a la supervivència de la humanitat i del planeta, des de la perspectiva dels drets humans, els drets de les dones i l’emergència climàtica, i destacar els avenços aconseguits per la societat civil per avançar cap a la seva eliminació.

L'acte tindrà lloc el 23 de febrer a les 18h. Aquest és el programa:

La moderació serà a càrrec de Lourdes Vergés, de FundiPau

Amb el suport de:

Data: 

Dijous 23 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
FundiPau
Correu electrònic de l'organitzador: 
lverges@fundipau.org