XIII Trobada de Puntaires

Un exemple d'elaboració d'art de boixets per representar la XIII Trobada de Puntaires. Font: Llicència CC Pixabay
Barcelona
Diumenge, 12/02/2023

L'Associació Catalana de Puntaires, amb la col·laboració de I’àrea de Festes de l’Ajuntament de Barcelona (ICUB), organitza l'esdeveniment anual perquè les artistes comparteixin coneixements entre elles i pel públic.

Per a les persones que practiquen l'art de la punta al coixí, i les que s'interessen per aquesta activitat, el diumenge 12 de febrer tenen una cita assenyalada. En el marc de la celebració de les festes de Santa Eulàlia de Barcelona, el carrer dels Arcs i el Portal de l’Àngel seran l'escenari de la XIII Trobada de Puntaires, la qual s'organitza de 10.30 h a 13 h. Impulsada per l'Associació Catalana de Puntaires, es preveu que, aproximadament, cinc-centes puntaires assisteixin a la reunió.

L'objectiu principal és continuar teixint xarxa entre elles i poder compartir experiències i coneixements i, per la part del públic, poder gaudir del treball de les artistes i conèixer els materials, mètodes i tècniques de creació de puntes de coixins i descobrir ítems com els fils, els boixets i alguns patrons. A més, al llarg de la jornada també es lliuraran tres reconeixements: el premi a la millor parada, al millor treball tècnic i a la peça més original. A la plaça Carles Pi i Sunyer s'hi podran trobar les parades de les venedores.

Data: 

Diumenge 12 febr

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Associació Catalana de Puntaires
Correu electrònic de l'organitzador: 
puntaires@puntaires.com