Formació de Facilitadores de Teatre Fòrum Intercultural

Pòster Formació de Facilitadores de Teatre Fòrum Intercultural
Divendres, 03/03/2023 fins Dissabte, 25/11/2023

La Xixa Teatre impulsa una formació en teatre fòrum intercultural gratuïta, que tindrà lloc de març a novembre del 2023.

Des de fa onze anys, La Xixa Teatre imparteix la 'Formació de Facilitadores de Teatre Fòrum Intercultural', oferint eines creatives i teatrals que contribueixen al qüestionament de les relacions de poder i els estereotips, per tal de co-construir una societat lliure de discriminacions i violències.

Aquest any es centrarà en tècniques de facilitació de grups diversos i polaritzats, a través del Teatre Fòrum, aprofundint en una mirada crítica amb base feminista i interseccional i posant al centre el benestar de les persones participants i facilitadores.

La Xixa ofereix aquesta formació a persones de totes les edats que tinguin interès en multiplicar metodologies com el Teatre Fòrum, Teatre de l'Oprimit, Treball de Processos.

Podeu consultar el programa i inscriupcions al web. El termini per presentar les candidatures és el 21 de febrer. El taller s'impartira de març a novembre del 2023, en sessions de divendres de 17h a 20:30h (3:30h) i dissabtes de 10h a 14h (4h), a diversos equipaments de la ciutat de Barcelona

La formació és gratuïta amb compromís d'assistència, inclou un procés de selecció i entrevistes.

Data: 

Divendres 03 març

Hora: 

17:00

Organitzador: 
La Xixa Teatre
Correu electrònic de l'organitzador: 
facilitacio@laxixateatre.org